Rezilierea contractului lui Yevgen Konoplyanka a tulburat apele la CFR Cluj. Fanii, săgeți către Varga: „Cine e mai incompetent, agentul sau patronul?”


Adus ca un transfer răsunător, Yevgen Konoplyanka nu a reușit să se impună la fosta campioană, în ciuda experienței sale la echipe de top ale Europei. 

Ucraineanul a fost folosit în doar patru meciuri pentru „feroviari”, având doar 54 de minute de joc acumulate, iar contractul i-a fost reziliat zilele trecute.

Fanii lui CFR Cluj au luat foc la adresa patronului Neluțu Varga, considerat de mulți principalul vinovat pentru campania eșuată de transferuri: ”La un club civilizat pleca si persoana care l-a adus... nu stiu cine e mai incompetent ... agentul care a vazut fotbalist in acest refugiat sau patronul care a fost de acord”; „A fost doar vina antrenorului că nu l-a jucat și alte elemente din relația dintre cei doi care îmi scapă, dar pot să le bănuiesc”; „Unul din cele mai mari eșecuri ale scouterilor”; „Care scouteri? Varga a declarat ca el a insistat sa-l aduca !!! E clubul lui, banii lui...”, scrie sport.ro.

„Nu am cerut să primesc o a doua șansă. I-am spus președintelui că dacă acest antrenor, Mandorlini, rămâne la echipă pe viitor, atunci eu nu am ce să caut aici. Stilul său de joc e 'loviți și alergați, vă rog atacați'. Când m-am mutat la Cluj, nu a existat comunicare între președinte și antrenor legat de jucătorii de care era nevoie la echipă și pentru ce poziții.Cluj joacă conform sistemului 5-3-2 și efectiv nu există loc pentru poziția mea acolo. Asta mi-a spus antrenorul”, a spus Konoplyanka pentru presa din Ucraina.

Comentarii Facebook