Ioan Ovidiu Sabău a dat afară 5 jucători de la U Cluj


Antrenorul U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, renunță la cinci jucători pentru a face loc altora mai buni. Decizia a fost luată înainte de cantonamentul din Antalya. 

Andrei Miron, Andreas Calcan, Ioan Filip, Dragoș Tescan și Elvis Manu nu mai fac parte din planurile lui Ioan Ovidiu Sabău pentru partea a doua a sezonului și au fost puși pe liber. 

Nu au reziliat, sunt la dispoziția clubului, au contracte cu noi, le-am creat condiții de antrenament. În momentul acesta nu intră în vederile lui Neluțu și vom vedea ce se va întâmpla, vizavi de acești jucători”, a spus Gabi Giurgiu.

Roger Junio (27 de ani), fostul jucător de la UTA și CFR Cluj, fotbalistul cu care Dan Petrescu era convins că a dat lovitura la CFR a revenit după doar jumătate de sezon în SuperLigă și a semnat cu ”Șepcile Roșii”. 

În prima jumătate a sezonului 2023/2024, Roger Junio a fost legitimat în liga a doua din Arabia Saudită, la Al-Taraji.

FC Universitatea Cluj a bifat al doilea transfer al iernii. Roger Junio Rodrigues Ferreira (27 de ani) este noul jucător al echipei noastre.

Mijlocașul ofensiv brazilian are în palmares două titluri de campion în Letonia și unul în România, dar și peste 80 de meciuri în Superliga”, a transmis ”U” Cluj, pe Facebook.

Comentarii Facebook