CFR Cluj l-a transferat pe Omar El Kaddouri! Neluțu Varga: ,,Vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc”


Echipa de fotbal CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri, a anunţat, vineri seara, clubul din Gruia pe pagina sa de Facebook.

„Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri!

Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv. Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli.

În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive.

Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră”, este anunțul oficial al CFR Cluj.

Patronul grupării din Gruia, Neluțu Varga are planuri mari pentru CFR Cluj, sugerând că urmează și alte transferuri ,,bombă”.

“El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.
Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”, a spus Neluțu Varga pentru FANATIK.

Comentarii Facebook