Vineri 12 August

Revolta lui Iordănescu: „Domnul Gigi Becali a început să ne arbitreze de la televizor”


Universitatea Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din sezonul regulat care a implicat echipe din partea superioară a clasamentului.

La finalul partidei, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, s-a arătat revoltat de greșelile de arbitraj făcute în defavoarea echipei sale și l-a acuzat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, că pune presiune pe arbitri prin declarațiile pe care le face.

Dacă e un lucru care m-a supărat în seara asta, în ciuda faptului că niciodată nu aș putea să contest valoarea brigăzii din seara aceasta, o brigadă europeană, cu central extrem de valoros, e că au fost neinspirați. Am văzut reluările, e penalty clar. Camora rămâne fără șorț pe el. La ofsaid m-am uitat de 20 de ori să văd dacă a fost, dar penalty-ul este clar. Dar nu mă deranjează nici asta, că nu am primit un penalty. Dacă mă deranjează ceva, este că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înțeles că se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace, pentru că îl influențează. Am avut două penalty-uri cu Dinamo și am ieșit hoți după jocul trecut. Am ieșit hoți cu buzunarele goale.

Acum, din nou, un penalty clar, de necontestat. Nu știu dacă influențează, dar se creează o imagine falsă, neadevărată. Propun ceva, ca odată cu începerea play-off-ului, toți ne oprim de la a comenta arbitrajul. Hai să facem toți treaba asta! În sprijinul arbitrajului românesc, în sprijinul fair-play-ului să încercăm să nu mai comentăm. Dar nimeni. Eu spun că toate echipele implicate în play-off putem să încercăm să ne abținem să mai comentăm și să nu mai punem presiune. Astfel, riscăm să-i influențăm prea mult și riscăm să creăm imagini neadevărate. Ți-e teamă să dai pentru că după aceea se strigă”, a declarat Iordănescu.


Comentarii Facebook