Retragere importantă de la Transylvania Open. Fostul lider mondial nu mai vine la Cluj din cauza unei accidentări: „Sper să ne vedem anul viitor”


Karolina Pliskova, fost lider al clasamentului WTA în anul 2017, a anunțat că își încheie sezonul din motive medicale, astfel că nu va mai participa la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, numărul 36 în lume, a declarat forfait pentru turneul Transylvania Open (WTA 250), care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 14-22 octombrie, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, au anunţat, vineri, organizatorii, scrie Agerpres.

„Salutări tuturor fanilor mei din România! Îmi pare rău să vă anunț că nu voi putea juca anul acesta la turneul de la Cluj. Așteptam cu nerăbdare să joc în România din nou, după mai mulți ani. 

Știu că și voi erați nerăbdători să mă vedeți în competiție, dar din cauza unei accidentări nu voi mai putea juca anul acesta. Sper să ne vedem anul viitor și sper să vă bucurați de turneu!”, a transmis Karolina Pliskova, într-un filmuleț postat pe pagina oficială de Facebook a turneului de la Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook