Replici dure între Neluțu Varga, finanțatorul CFR Cluj, și Dan Șucu, patronul Rapidului


Dan Șucu, acționarul echipei Rapid, l-a atacat din nou pe Neluțu Varga, principalul finanțator al campioanei CFR Cluj.

Echipa domnului Varga este, din punct de vedere sportiv, extraordinară. Posibilitatea lor de a câștiga cinci titluri la rând este extraordinară, este un vis. Poate că am fost puțin cam direct și prea dur atunci. Ce voiam să scot în evidență este că un om de afaceri care are 25 de milioane de euro să investească într-un club de fotbal, care este o afacere extrem de riscantă... în mod normal, afacerea aceea ar trebui să valoreze de 10 ori mai mult.

Din punctul meu de vedere nu poți să îți permiți să investești într-o afacere extrem de riscantă... mai mult de 10% din averea ta. Dacă tu ai investit 25 de milioane de euro într-o afacere, înseamnă că ai o avere de 250 de milioane de euro. Asta înseamnă că ar trebui să fie o societate foarte vizibilă și transparentă. Nu pot decât să îi mulțumesc domnului Varga că este clientul organizației nostre și că a cumpărat foarte multe produse. Sper să rămână client în continuare”, a spus Șucu, miercuri seara, la televiziunea Digi Sport. 

De unde a pornit duelul Varga / Șucu

Atunci când a fost prezentat ca investitor la Rapid, Dan Șucu l-a ironizat pe Neluțu Varga: ”Pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent...”. 

Șeful clubului clujean, Neluțu Varga, nu a stat pe gânduri și a ripostat. ”Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r.: - Diana Șucu). Am ales mereu Ethan Allen (n.r.: - firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. 

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”, a ripostat Varga, la Prima Sport.

Comentarii Facebook