Jucătorii Universității au revenit la Cluj după cantonament. Căpitanul Romario Pires: „Jucăm cu echipele bune și asta ne-am dorit”


Jucătorii Universității au revenit la Cluj-Napoca, după 10 zile de cantonament în Austria, în care „U” a avut parte doar de înfrângeri. Începând de mâine, elevii lui Lincar se întorc la antrenamente, pentru a pregăti jocul cu FCSB, din prima etapă a Superligii României.

Deși au revenit acasă fără niciun gol marcat în meciurile amicale din cantonament, căpitanul „studenților” spune că aceștia sunt pregătiți de provocările de la Liga 1. În primele etape, alb-negrii vor avea parte de adversari grei, rivalele clujene se vor întâlni însă mai târziu, în etapa a 15-a. 

Noi am făcut jocurile bune. Am avut multe ocazii, ceea ce este o perspectivă bună pentru campionat. Dacă nu marcam, dar nici nu aveam ocazii era altfel, dar așa ne-am pregătit bine și pot spune că suntem pregătiți pentru campionat. Sunt meciuri mari. Foarte bine. Sunt meciuri mari, dar suntem ”U” Cluj. Nu cred că e ceva de speriat. Jucăm cu echipele bune și asta ne-am dorit, dacă nu, rămâneam în Liga 2.”, a declarat Romario Pires.

Despre jucătorii veniți în această vară Romario a precizat că „sunt jucători cu experiență, jucători cu valoare, care știu ce înseamnă Liga 1”.

Lotul are o valoare destul de bună, dar șțim cum e în fotbal. Nu vreau să vin să fac promisiuni aici că ne batem pentru play-off, că ne batem pentru titlu sau că ne batem ca să nu ajungem la retrogradare, dar reprezentăm un brand mare și asta ne împinge să fim cât mai sus.”, a mai adăugat Romario. 

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook