Reincepe Liga Liceelor la Fotbal si Baschet! Echipamentul sportivilor este cumparat din sponsorizari


Dupa pauza competitionala din timpul iernii, elevii clujeni participanti la proiectul comunitar "Liga Liceelor" si-au reluat programul de competitii incepand din saptamana 26 - 30 martie.

Pentru a recompensa efortul liceenilor, compania Terapia Ranbaxy a propus Primariei acoperirea tuturor costurilor pentru furnizarea de echipamente sportive complete pentru toti cei 222 de elevi implicati in proiect, prin acordarea unei sponsorizari.

"Atentia comunitatii, faptul ca munca lor este valorizata iar o mare companie clujeana apreciaza exemplul pe care il ofera celorlalti prin acest proiect este un stimulent extraordinar pentru tinerii elevi si ma bucur mult ca Terapia Ranbaxy ne ajuta sa facem din Liga Liceelor la fotbal si baschet un eveniment in care tot mai multi elevi sa isi doreasca sa se inscrie", a declarat primarul Radu Moisin.

"Prin sustinerea campionatelor sportive scolare reunite sub emblema Ligii Liceelor, Terapia Ranbaxy si-a propus sa "marcheze pentru sanatate" si sa incurajeze generatia tanara sa faca miscare si sa iubeasca sportul. Sa nu uitam ca una din recomandarile cele mai importante pe care Organizatia Mondiala a Sanatatii le face la nivel mondial se refera la promovarea activitatii fizice si a beneficiilor sale asupra sanatatii. in plus, sportul are un rol esential nu doar in dezvoltarea fizica, ci si in cea cognitiva si socio-emotionala a copiilor - iata de ce o companie farmaceutica istorica a Clujului a considerat important sa sprijine acest demers al Primariei", a declarat directorul companiei Terapia Ranbaxy, Dragos Damian.

Primaria Municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Inspectoratul scolar Judetean Cluj, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Cluj, Asociatia Judeteana de Baschet, Asociatia Judeteana de Fotbal si Fundatia CIVICA si-au propus sa reinvie o veche traditie a sportului scolar prin organizarea unor campionate care sa incurajeze practicarea sportului de masa in municipiu.

 

Prin aceste intreceri sportive, Primaria urmareste sa ofere elevilor clujeni o alternativa sanatoasa la modalitatile de petrecere a timpului liber.

 

 

Comentarii Facebook