Reghecampf e în extaz după victoria de la Cluj: ”Am câștigat în stil de mare campioană”


Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a reușit să câștige cel de-al doilea campionat consecutiv și titlul cu numărul 25 al Stelei, în urma victoriei de pe Cluj Arena, împotriva Universității Cluj.

"E un sentiment incredibil, suntem mândri de ce am reușit să realizăm. Am depus foarte multă muncă și am îndurat foarte mult stres și de aceea ne-am bucurat așa de mult la finalul meciului, când eram matematic campioni. Am câștigat în stil de mare campioană. Au fost momente foarte grele anul acesta. Sperăm să avem prilejul să ne bucurăm și cu patronul echipei, vom vedea ce se întâmplă și în zilele următoare. Nu avem programată nicio întâlnire cu patronul.", a declarat Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

Antrenorul nu mai are griji în acest sezon și a recunoscut că se gândește numai la cum va petrece în zilele următoare.

"Mă gândesc numai la cum vom petrece și cum vor fi zilele următoare. Jucătorii au nevoie să petreacă. Sunt mândru că am dovedit și anul acesta că suntem cei mai buni, că avem jucători și cel mai bun staff. Trebuie să le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, fiindcă sunt foarte mulți angajați în clubul Steaua. Le mulțumim și familiilor, fiincă atunci când realizezi aceste lucruri e important să nu te bucuri singur, ci în familie. Mulțumesc și eu familiei mele și copiilor, care mi-au fost alături mereu.", a adăugat antrenorul Stelei.

Comentarii Facebook