Reacție INCREDIBILĂ a lui Gigi Becali, după AJAX - STEAUA 2-0

 

AJAX-STEAUA 2-0. Gigi Becali se arată foarte senin după ce echipa lui a pierdut meciul cu Ajax

 

După câte s-au întâmplat, au fost nişte emoţii, nişte trăiri alături de familie, aşa că am spus că meciul acesta nu mă interesează. Parcă eram străin de fotbal, am venit ca un suporter. Am văzut un Ajax care are posesie mai bună, jucători mai tehnici, dar am văzut că şi noi, dacă aveam noroc, puteam să marcăm. Ei nu au mai forţat motoarele pe final, de aia am avut şi noi ocazii. Era important ca Nikolic să dea gol sau Adi Popa. Lui Adi Popa nu am ce să-i reproşez, a fost de senzaţie, poate cel mai bun de pe teren. De altcineva nu pot să spun nimic, s-a văzut că mulţi nu au meciuri în picioare. Nici Bourceanu, nici Chipciu nu au fost cei pe care îi ştiam, dar s-a văzut că avem calitate”, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

 

Ajax - Steaua 2-0 - REZUMAT VIDEO

 

Valoarea noastră s-a văzut în atac. Că ei sunt mai tehnici, nu înseamnă că sunt şi mai puternici decât noi. Calificarea nu este jucată, nu au o echipă atât de tare încât să nu întoarcem jocul. Poate fi la fel cum a fost cu Valencia. Ce o vrea Dumnezeu! Eu zic că o eliminăm pe Ajax ca pe Valencia”, a mai adăugat boss-ul stelist.

 

Nikolic nu a dat gol dintr-un metru, apoi l-a scăpat din marcaj pe omul lor la primul gol. Rocha aştepta să vină trenul ca să tragă şi era să-şi rupă piciorul când a tras”, a mai spus Gigi Becali.

Comentarii Facebook