Reacția lui Manea după eliminarea rușinoasă a CFR Cluj din Europa League

 

CFR Cluj a înregistrat una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria fotbalului românesc, fiind eliminată de o echipă modestă din Luxemgurg. 

 

Am dat 100%, am încercat să mergem sus din prima repriză şi să marcăm gol. Am ratat ocaziile, am căzut, am greşit la mijlocul terenului şi nu trebuia să facem asta. Chiar dacă nu marcam, trebuia să nu primim gol, pentru că meciul se joacă până în minutul 90. Eu cred că suntem în creştere, dar nu avem nicio scuză în această seară. Asta e, ne asumăm, trebuie să punem capul în pământ şi să muncim", a declarat Manea pentru DigiSport. 

 

Despre plecarea lui Toni Conceicao fotbalistul a spus: ”Eu sunt jucător, nu pot comenta dacă era mai bine cu domnul Iordănescu. Nu contează cine ne antrenează, noi trebuie să intrăm la 100%. E vina noastră, a jucătorilor, toată echipa e de vină. Dacă abordam mai bine, aveam şanse să ne calificăm. Îmi pare rău de dubla cu Malmo, cred că eram mai buni decât ei şi ne puteam califica. Dudelange a jucat cum am fost noi anul trecut, au ştiut să stea bine în teren şi ne-au taxat.

 

Oricum, Dudelange nu e aşa slabă. Individual, sunt foarte buni, dar nu avem scuze. E o seară neagră, dar trebuie să mergem şi să câştigăm cu Viitorul, pentru că suntem profesionişti. Am bătut palma cu domnul Conceicao, dar nu a venit în vestiar”. 

 

CFR Cluj - Dudelange / 2-3. Umilință maximă - REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook