Duminica 28 Aprilie

Reacția lui Gigi Becali în scandalul de dopaj: ”Îi ia titlurile lui Halep? Îi ia banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor”


Gigi Becali a spus că nimeni nu îi poate luam titlurile Simonei Halep. 

Ce-i face? Îi ia titlurile? Îi ia banii? Nu îi ia banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți.

Ea a făcut milioane, a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (ce s-a găsit la Simona Halep - n.r.). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi", a spus Gigi Becali, sâmbătă, la Antena 3 CNN.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Substanța depistată este Roxadustat, este un medicament antianemie. Specialiștii au explicat că Roxadustatul este un inhibitor care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și celule roșii din sânge. Substanța a fost Introdus pe lista WADA (World Anti-Doping Agency) în 2011.

Tatăl Simonei Halep are încredere în fiica sa: ”Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist”.

Comentarii Facebook