Reacția incredibilă a lui Gigi Becali, după ce l-a văzut pe Billel Omrani beat în taxi: Îi dau eu 100 de pahare


Gigi Becali a spus că dacă Bilel Omrani va juca bine îi dă el de băut. Fostul atacant al CFR Cluj a fost filmat mort de beat într-un taxi, iar imaginile au fost prezentate acum de Știri de Cluj.

Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Și vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acești trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să-l pierd, dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispoziție și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Billel Omrani va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. ”Am considerat că Omrani este cel mai bun atacant din România. E cel mai bun fotbalist, numai că nu era serios. Mereu am vrut să-l iau. Am vorbit cu el. Am făcut contract pe un an. Dacă îmi place de el, prelungim pe doi ani. Dacă nu vreau să-l prelungesc, la revedere, să fii sănătos.

E tehnic, combinativ, foarte puternic, e potrivit pe jocul nostru. Să vedem dacă vrea și el să fie serios la 29 de ani. A fost la mine acasă, am vorbit. I-am zis că poate fi cel mai mare din România, dacă vrea. Are 8, 9, 10 kilograme în plus, dar e foarte tehnic și foarte puternic, iar atunci poate repede să ajungă la 70%-80%, adică după pauza dedicată echipei naționale. Cred că a și semnat deja la ora asta.

Salariul e 20.000 de euro pe lună, la semnătură nu i-am dat mult, era șomer”, a declarat Becali în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Vezi AICI VIDEO cu Billel Omrani.

Comentarii Facebook