VIDEO - Billel Omrani, mort de beat după umilința istorică a CFR Cluj cu Dudelange, din Europa League. Acum l-a cumpărat Gigi Becali


Cea mai mare umilință din istoria recentă a CFR Cluj a fost în meciul cu Dudelange, din 2018, în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa.

Mi-a plăcut de el mult ca fotbalist, dar nu ca om. Un bețiv fără onoare. Oricum pe mine mă interesează ca sportiv. Ce face în timpul liber, parțial.

Video este din 2.09.2018.

Înainte cu 2 zile, CFR Cluj era umilită de Dudelange acasă și urma în campionat un meci cu Gaz Metan Mediaș. Omrani s-a dat accidentat pentru partida cu Gaz Metan de duminică, ca să își dea omorul sâmbătă noaptea”, a relatat cel care a filmat scena. 

Suporterul care a filmat este taximetrist și până acum a ținut ascuns filmul. Atacantul francez s-a transferat luni, 12 septembrie la FCSB, deși a promis că nu va face asta și suporterul nu a mai suportat. 

În relatarea acestuia s-a strecurat o eroare. CFR Cluj a jucat cu Viitorul Constanta în 02.09.2018, iar Billel Omrani nu era pe lista de start, dar ar fi umblat mort de beat.

În imagini se vede că fostul jucător al CFR Cluj era ”afumat” și avea un pahar în mână, cu care a plecat probabil de la club. 

Comentarii Facebook