Reacția conducerii CFR, după ce au primit punctele înapoi de la TAS



Echipa CFR Cluj a primit, vineri dimineață, cele 24 de puncte înapoi, în urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

CFR Cluj se află acum între primele clasate din liga I, iar conducerea clubului a reacționat printr-un mesaj pe pagina oficială a echipei.

In aceasta dimineata, clubul nostru a fost instiintat cu privire la rezolutia favorabila a procesului de la TAS, care avea ca miza recuperarea celor 24 de puncte luate de comisiile FRF la inceputul acestui an.

Dorim pe aceasta cale sa multumim tuturor celor care au avut incredere si care au fost alaturi de clubul nostru in aceasta perioada dificila. Deasemenea, recunostinta noastra se indreapta si catre echipa care ne-a reprezentat cu daruire si un deosebit profesionalism pe parcursul acestui proces.

In acest moment CFR se claseaza pe pozitia a treia, pozitie meritata si muncita de toti antrenorii si jucatorii care pe tot parcursul acestui sezon au dat totul, avand incredere ca CFR este o echipa de top!”, anunță reprezentanții CFR Cluj.

Comentarii Facebook