Reacția arogantă a sportivei care a eliminat-o pe Halep de la US Open



Simona Halep a avut parte de un rezultat foarte slab la ediția din acest an a US Open, aceasta fiind eliminată chiar din primul tur de către Kaia Kanepi, ocupanta locului 44 WTA.

După ce a învins-o pe numărul 1 mondial, cu scorul 6-2, 6-4, Kanepi a oferit și

Simona Halep are parte de o dezamăgire majoră la US Open 2018: accidentul major al sezonului se întâmplă chiar la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Românca a dat dovadă de o constanţă incredibilă în sezon, reuşind să joace şase finale şi să atingă faza sferturilor sau să le depăşească de zece ori. Doar de două ori, constănţeanca a ratat accederea pe tabloul final de opt, însă niciodată, până la duelul cu reprezentanta Estoniei, Kaia Kanepi, de la New York, nu pierduse în primul tur.

După 6-2, 6-4 în faţa Simonei Halep, Kanepi a fost purtată de val şi a oferit o declaraţie controversată, ca o reacţie la susţinerea pe care publicul i-a arătat-o sportivei din România.

De-a lungul partidei, numele numărului 1 mondial a fost strigat din tribuna arenei, în momentele de rătăcire ale Simonei, iar Kanepi nu a stat cu mâinile în sân.

Întrebată ce părere are despre acest aspect, baltica a reacţionat: “De ce au încurajat-o atât de mult? Pentru că, probabil, era mai slabă”, a declarat Kanepi, conform The New York Times, citat de prosport.ro

Sportiva din Estonia a folosit în conferinţa de presă cuvântul „underdog”, care poate fi interpretat ca: mai slabă, mai slab cotată, cu mai puţine şanse, cu şansa a doua.

Comentarii Facebook