RĂZBOI pe teren în meciul România-Kazahstan. ”Tricolorii” s-au ales cu dinți sparți, rupturi de mușchi și alte accidentări


România a făcut remiză, marți seara, în meciul împotriva reprezentativei Kazahstan, partida terminându-se cu scorul 0-0, însă românii au suferit pierderi fizice.

Jucătorii, antrenorii şi oficialii au spus că sunt mulţumiţi că tricolorii au scăpat cu viaţă, din cauza durităţii adversarilor, mai mulți jucători fiind răniți destul de grav.

Iată bilanţul partidei:

Dragoş Grigore: fractură de piramidă nazală

Alex Chipciu: ruptură musculară

Cristi Săpunaru: şase dinţi sparţi

"Este incredibil ce s-a petrecut aici, iar gazdele, stiind de aceasta problema, au transformat jocul de fotbal intr-unul de kickboxing.

Arbitrul a fost indulgent, ca sa nu spun mai mult. Avem o fractura de piramida nazala, avem o comotie cerebrala, avem o ruptura musculara si cateva glezne cat pepenii. Daca acesta este fotbal, eu nu mai inteleg nimic.

Primul gand cand s-a fluierat finalul a fost ca suntem vii, ca am scapat. Se tolereaza asa ceva, asta este", a spus la DolceSport Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Comentarii Facebook