Război în fotbal: Anghel Iordănescu îl atacă pe Mihai Stoica


Anghel Iordănescu a analizat șansele Stelei de a ajunge în grupel Champions League, însă nu a pierdut ocazia de a-l ataca pe managerul roș-albaștrilor.

Steaua poate să ajungă în grupe dacă va face cel puțin două transferuri bune, doi atacanți de valoare, de apărători n-avem nevoie. Trebuie să se preocupe de aducerea unor atacanți, pentru că Steaua l-a mai pierdut și pe Rusescu. Are nevoie de doi atacanți de careu, care să se înscrie în profilul jocului combinativ al Stelei. Personal, cred că trebuie să caute ceva peste nivelul actual din Liga 1.

Cu puțin noroc, cu puțină șansă și cu suporterii alături, cred că Steaua poate ajunge în grupe, dar contează și viitoarea tragere la sorți. Cu jucătorii pe care îi are acum în atac va fi greu”, a spus fostul mare internațional și antrenor la Dolce Sport.

Întrebat despre anunțul făcut de Mihai Stoica, despre aducerea a doi atacanți de valoare din străinătate, fostul tehnician din Ghencea a declarat: “Îl credem pe Mihai Stoica, e un conducător bun, dar să nu uităm că tot el l-a transferat și pe Tatu...”.

Iordănescu a comentat și ideea lui Gică Popescu de a-l reprofila pe Chiricheș pe un post mai avansat.

"Dacă Gică Popescu a lansat această idee, transmiteți-i din partea mea că nu se pricepe la fotbal, să se facă mai bine conducător! Chiricheș poate să joace mijlocaș la acoperire, dar nu cred că se poate să joace atacant. Sau poate are Gică Popescu un ochi mai priceput decât mine...", a mai spus Iordănescu la Dolce Sport.

Comentarii Facebook