Joi 7 Iulie

Primarul Emil Boc i-a felicitat pe jucătorii de la CFR Cluj: „Respect campionilor și întregii echipe”


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a felicitat echipa FC CFR 1907 Cluj pentru obținerea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană și al 8-lea din istoria clubului. 

Respect campionilor și întregii echipe care a depus eforturi considerabile pentru obținerea acestui rezultat remarcabil! Clujul este din nou pe harta europeană a fotbalului datorită vouă! Vă felicit pentru performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I - adjudecarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană și al 8-lea din istoria clubului!”, le-a transmis edilul jucătorilor de la CFR Cluj. 

Ați reușit să dovediți încă o dată că spiritul de echipă, voința și consecvența se transpun în performanță. Este de admirat exemplul de profesionalism oferit tinerilor clujeni care visează ca într-o zi să vă calce pe urme. Mult succes în competițiile europene și în noul sezon competițional!! Să ne bucurăm împreună de meciuri de fotbal de cea mai înaltă calitate, aici, la Cluj-Napoca!”, a mai transmis acesta. 

Citește și: CFR Cluj a câștigat titlul. Clujul domină fotbalul românesc

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv și al 8-lea titlu din istoria clubului, după succesul obținut în fața celor de la Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Marius Șumudică și Dan Petrescu a dominat întreg sezonul regulat, dar și play-off-ul.


Comentarii Facebook