Cel mai mare portar al României crede că fotbaliștii Craiovei s-au răzbunat pe Gigi Becali, care i-a dat afară anul trecut de la FCSB


Helmut Duckadam crede că unii jucători de la Universitatea Craiova nu ar fi vrut ca FCSB să câștige titlul.

Dacă Universitatea Craiova învingea duminică seara, FCSB ar fi avut o șansă la titlu în ultima etapă. Oltenii au fost învinși, după un meci în care nu au jucat la nivel maxim. 

Helmut Duckadam crede că unii fotbaliști, dați afară de Gigi Becali de la FCSB, nu și-ar fi dorit să o încurce pe CFR Cluj.

Mă gândesc la jucătorii care au plecat cum au plecat, nu în condiții amiabile, Crețu, Găman, Papp, Vînă, nu știu cât și-ar fi dorit ei să facă astfel încât FCSB să ia campionatul.

FCSB nu a pierdut acum campionatul, au fost 14 puncte la finalul sezonului regulat. CFR a câștigat meritat, e o echipă care a știut ce vrea”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Cu siguranță că experiența a fost un atu. FCSB are jucători talentați, tineri, dar, în unele momente, au fost bulversați, ori au fost prea criticați, ori prea lăudați”, a mai transmis Helmut Duckadam.

Comentarii Facebook