Programul jocurilor de baraj. „U” Cluj își va juca șansa în barajul cu Dinamo, chiar dacă nimeni nu crede că va avea câștig de cauză


Prima manșă a barajului pentru promovare va avea loc pe Cluj Arena. Dinamo va disputa primul meci în deplasare în dubla cu Universitatea Cluj de menţinere/promovare în Liga 1. Decizia a fost luată în urma tragerii la sorţi efectuată, astăzi, la sediul FRF. 

Ora de disputare a partidei urmează sa fie stabilită de către deținătorii drepturilor de televizare, anunță FC Universitatea Cluj. Cele două formații ale căror galerii sunt înfrățite urmează să dispute un baraj pentru a decide care formație merită să evolueze în sezonul viitor al Ligii 1.

Erik Lincar, a declarat că-și va juca șansa în barajul cu Dinamo, chiar dacă nimeni nu crede în victoria „studenților”. Apropiații antrenorului sunt de părere că formația din „Ștefan cel Mare” se va menține în Liga 1, pentru că este un brand prea mare pentru a juca în eșalonul secund, scrie digisport.ro.

Sincer, 99% știam că vom merge la baraj. De-asta am și făcut multe schimbări în echipa mea, pentru a da șanse tuturor să aibă minute. Ne așteaptă două meciuri în care, sperăm noi, să ne ridicăm la nivelul echipei de Liga 1, Dinamo. U Cluj, în acest sezon, a jucat toate meciurile pe teren și astea sunt rezultatele. Am obținut un loc de baraj, de care eram siguri de mult timp. Păcat că nu am reușit să ne calificăm direct în Liga 1. Noi am sperat până în ultimul moment.

În principiu, multă lume m-a sunat. Toată lumea îmi dă o șansă de 1%. Eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieții mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme și, de ce nu, să promovăm. (De ce 1%?) Nu știu. Toată lumea asta spune: că este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee din aceasta preconcepută și atunci, până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitrii din România și echipa cea mai bună să promoveze”, a declarat Erik Lincar, la finalul partidei cu Chiajna.

Programul jocurilor de baraj:

  • Concordia Chiajna (locul 5 în Liga 2) - Chindia Târgovişte (locul 13 în Liga I);
  • Universitatea Cluj (locul 3 în Liga 2) - Dinamo Bucureşti (locul 14 în Liga I).

Partidele vor avea loc la 21 mai, turul, şi la 29 mai, returul.

Comentarii Facebook