Sambata 23 Septembrie

Președintele U Cluj, Radu Constantea: M-a sunat Eugen Neagoe că vrea să plece de la Universitatea Cluj - EXCLUSIV


Președinte U Cluj, Radu Constantea, a declarat pentru Știri de Cluj că antrenorul Eugen Neagoe i-a spus că vrea să plece de la echipă.

M-a anunțat la ora 12.00 că are ofertă de la Craiova și că vrea să plece pentru că este echipa lui de suflet.

Antrenorul nu are clauză de reziliere a contractului, astfel că îl aștept la Cluj, la reunirea lotului, să discutăm. Este o veste tristă”, a declarat Constantea.

Chiar dacă nu are clauză de reziliere a contractului, președintele U Cluj a spus că sunt unele prevederi în regulament care spun că antrenorul poate pleca numai dacă e achitată o sumă de bani, care ar urma să fie stabilită în urma negocierilor.

Eugen Neagoe ar mai putea pleca cu ”scandal” și memorii la Liga Profesionista de Fotbal, dar mult mai greoi. 

Radu Constantea a spus că este dezamăgit de punctul în care s-a ajuns, pentru că Eugen Neagoe a avut mână liberă la Cluj. Antrenorul tocmai anunțase că vrea să schimbe 8 - 9 jucători și că nu pleacă de la echipă.

Eugen Neagoe pleacă de la U Cluj. După ce a decimat lotul, o lasă pe U Cluj de Crăciun - Surse

-----------------------

UPDATE

Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova. 

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”, precizează ofițerul de presă al U Cluj, Costi Solovăstru.


Comentarii Facebook