Eugen Neagoe pleacă de la U Cluj. După ce a decimat lotul, o lasă pe U Cluj de Crăciun - Surse


Eugen Neagoe (55 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova și pleacă de la U Cluj după numai 6 luni. 

Primul meci oficial al lui Neagoe pe banca lui CSU va avea loc pe 21 ianuarie, în etapa 22 din campionat, la Botoșani, scrie GSP.ro.

La U Cluj, Neagoe a înregistrat 6 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri în 19 meciuri. În ultimele săptămâni a exclus din lot mai mulți jucători și a dat impresia că vrea să facă curat în lot, dar el negocia plecarea.

La început de mandat, Neagoe spunea că are nevoie de doi ani pentru a face performanță la U Cluj și că speră să aibă parte de liniște, dar banii patronului Universității Craiova au cântărit mai mult. 

----------------

UPDATE

Președintele U Cluj, Radu Constantea, a spus că încă nu a fost reziliat contractul, dar că antrenorul vrea să plece de la Cluj.

Președintele U Cluj, Radu Constantea: M-a sunat Eugen Neagoe că vrea să plece de la Universitatea Cluj - EXCLUSIV

-----------------------

UPDATE 1

Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova. 

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”, precizează ofițerul de presă al U Cluj, Costi Solovăstru.


Comentarii Facebook