„U” Cluj vrea să găsească un nou antrenor până la Revelion. Două nume au apărut pe lista Universității


După ce Eugen Neagoe a anunțat că își dă demisia ca să antreneze echipa sa de „acasă”, el fiind craiovean, Universitatea Cluj este nevoită cu doar câteva zile înainte de plecarea în cantonament să-și găsească un nou antrenor.

„U” Cluj vrea să numească noul tehnician până la finalul anului, iar potrivit informațiilor Gazetei, două dintre numele aflate pe lista clujenilor sunt Mihai Teja și Ioan Ovidiu Sabău.

Teja e liber de contract din noiembrie, când a reziliat contractul cu FC Botoșani. Le-a mai pregătit din postura de „principal” pe Gaz Metan Mediaș, FC Voluntari, Poli Iași, FCSB, Pandurii, U Cluj și Dinamo. A fost și selecționerul României U21 în intervalul noiembrie - decembrie 2014. 

Sabău a activat în 3 poziții diferite la U de-a lungul timpului: jucător, antrenor, manager. N-a mai antrenat din 2014, ultima dată a pregătit-o pe ASA Tg. Mureș. Fostul mare jucător le-a mai condus pe Gaz Metan, Gloria Bistrița și Poli Timișoara.

„U” Cluj este într-o situație dificilă în Superliga. Ocupă locul 13, poziție de baraj, după 21 de etape, perioadă în care a acumulat doar 19 puncte. Nou-promovata n-a mai câștigat de 5 runde și are un golaveraj negativ, 14-23. Poziția Universității este și mai dificilă acum. După ce Eugen Neagoe a decimat lotul și a negat timp de o lună plecarea sa la Universitatea Craiova, tehnicianul a decis să le facă „studenților” o surpriză neplăcută, și să plece pe final de an.

Comentarii Facebook