Povestea fetelor frumoase și sexy de la U Cluj Fitness! Ce sacrificii cere un abdomen cu pătrățele - FOTO

 

Sunt frumoase și au un corp lucrat până în cele mai mici detalii. Fiecare dintre sportivele de la U Cluj Fitness își dedică cel puțin 6 - 8 ore pe săptămână pentru a putea concura la show -urile de fitness și bikini. 

 

Fetele din lotul de la U Cluj Fitness au terminat pe locul 2 la Cupa Federației de Culturism și Fitness, de la Reghin, din 1 noiembrie. 

 

Foto: Alexandra Vaidahazan, Florina Colceriu Iancu, Balint Szende, Cristina Marginean

 

Florina Colceriu Iancu a terminat pe locul 2 la categoria Bodyfitness, Cristina Marginean, locul 2 la categoria Bikini 166, Alexandra Vaidahazan, locul 2 la categoria Bikini 166+, iar Balint Szende, locul cinci la Bikini 166.

 

Cea mai experimentată dintre fete este Florina Colceriu Iancu. Ea câștigat medalia de aur la Cupa României în octombrie 2013 și vine după o carieră de 20 de ani de balerină. 

 

Pentru a se încadra în cerințele acestui sport, clujeanca a urmat un program draconic de pregătire și un regim alimentar strict. Greutățile nu au fost numai la sala de sport, ci și acasă, unde ”Flori” are o fetiță de 10 ani, care are nevoie de multă atenție.

 

 

Dacă eu am reușit să am stilul de viață pe care mi l-am setat și voi puteți face ceea ce vă propuneți. Nu există limite în a-ți îndeplini visele și dorințele, decât limitele pe care ni le impune mintea umană. Și aceste limite încep cu ”aș vrea… dar nu pot.” Și acolo s-a terminat totul. Puteți face mult mai mult decât credeți. Puteți face orice. Schimbați-vă mintea”, a povestit Florina Colceriu. 

 

 

Înainte de concursuri ea urmează un stil de viață draconic. ”Nu am avut voie să mănânc dulciuri și a trebuit să respect un program stabilit special. Multe proteine și fără carbohidrați. Pentru fiecare strop de grăsime a trebuit să lupt”, a mai spus Florina.

 

 

Alexandra Vaidahazan a terminat concursul de la Reghin pe locul 2, la categoria Bikini 166+.

 

Ea este antrenată chiar de prietenul ei la Gherla, dar face parte din clubul U Cluj Fitness. Se antrenează de 8 luni, de 5 - 6 ori pe săptămână. ”Secretul este să ai mese mici și dese. La mine nu trec 2 ore fără să mănânc ceva sănătos.

 

Apa multă, salate de fructe. Nu pot spune ca țin dietă deoarece antrenându-mă des mă alimentez corect și nu am nevoie de reduceri calorice”, a spus Alexandra.

 

 

 

Ea a redus în 8 luni circa 7 kilograme din masa corporală, nu din greutate. ”Suplimentez și eu cu shake -uri proteice doar atunci când nu am acces la bucătărie sau la o masă solidă preparată. În rest, prefer mâncarea calitativa ca și principală sursă de refacere în urma antrenamentelor”, a mai explicat sportiva.

 

Frumoasa Balint Szende a fost la primul ei concurs la Reghin, iar locul cinci este onorabil.

 

Balint Szende are 26 ani şi a terminat Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Universitatea "Babeş-Bolyai". 

 

 

 

Szende a făcut gimnastică de performanţă timp de zece ani la Liceul sportiv "Nadia Comăneci" din Oneşti.

 

Mărginean Cristina a terminat pe doi la Reghin, la categoria Bikini 166.

 

 

 

 

Ea este campioană naţională la categoria Bikini Fitness - 160 cm, după ce și-a apărat în luna septembrie titlul câștigat în 2013. 

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook