Porumboiu, despre întâlnirea cu Serena Williams. ”Zici că a trecut trenul pe lângă tine. Trebuia să participe la masculin”


Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a relatat cât de șocat a fost când s-a întâlnit cu Serena Williams și a putut compara musculatura Simonei Halep și cea a campioanei americane.

Reacția lui Adrian Porumboiu vine după ce Pompiliu Popescu, fostul doctor al echipei națională de fotbal, a atras atenția în cursul acestei săptămâni asupra faptului că Simona Halep are mușchii prea dezvoltați și că acest lucru s-ar obține prin recurgerea la stimulente interzise.

Porumboiu s-a întâlnit cu Serena Williams la un restaurant în urmă cu doi ani și a stat la doar câțiva centimetri de ea. 

Am văzut reacția lui Pompiliu Popescu. În urmă cu doi ani am stat la câțiva centimetri de Serena William. Păi, Simona Halep are picioare feminine. Serena nu are mușchi, e gladiator. Arată ca un tanc. Dacă trece pe lângă tine zici că a trecut trenul. Aia (n.r. Serena Williams) care a folosit de atâtea ori…. Ea a fost exceptată. Ea trebuia să participe la masculin, nu la feminin”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport.

Simona Halep și Serena Williams sunt într-un război deschis al declarațiilor. Americanca și soțul ei au scris câteva mesaje ironice la adresa româncei după ce aceasta a fost suspendată 4 ani după ce a fost depistată dopată.

Comentarii Facebook