Duminica 28 Aprilie

Mihai Stoica, mesaj acid după Rapid – CFR Cluj 3-1: „No K no party”


Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului FCSB, nu s-a abţinut după ce CFR Cluj a fost învinsă de Rapid în Giuleşti, scor 3-1. Oficialul de la FCSB a făcut o trimitere la arbitrajul lui Istvan Kovacs din etapa trecută, atunci când echipa lui Andrea Mandorlini a fost „iertată” de un penalty.

„No K no party”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare. 

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici, din timpul meciului CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, din etapa a 9-a a Ligii 1. Totul după ce arbitrul din Carei a fost acuzat că ar fi fost sfătuit din cabina VAR să acorde penalty pentru „lupii galbeni”, dar nu ar fi ţinut cont.

Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei, după ce nu a acordat penalty pentru oaspeţi în minutul 48. „Lupii” au primit un corner în startul reprizei secunde, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj. Mingea a fost centrată în centrul careului, iar Ajeti a încercat să îl blocheze cu orice preţ pe Gomes.

Fundaşul central al ardelenilor s-a dus cu talpa pe piciorul adversarului şi, în cele din urmă, balonul a fost îndepărtat de jucătorii CFR-ului. „Pentru Petrolul?” au fost cuvintele care s-au putut citi pe buzele lui Kovacs. Momentul a stârnit reacţii dure.

Pentru a înlătura orice suspiciuni, Kyros Vassaras a făcut publică discuţia dintre Kovacs şi Mladinovici. Istvan a decis atunci să nu se ducă să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR.

„În acest video se poate auzi discuția pe care Istvan Kovacs, arbitru la centru, și Horia Mladenovici, arbitru VAR, au avut-o în minutul 49 al partidei CFR – Petrolul. Kovacs reia jocul după ce din camera VAR i se spune că au fost analizate toate cele trei faze, două în careul CFR-ului, o posibilă jucare a mingii cu”, se arată pe site-ul frf.ro, citat de as.ro.

Comentarii Facebook