Plaja, fete sexy, frumoase si "incinse" pe platoul de la Sala Sporturilor, in turneul feminin de beach volley - VIDEO si FOTO

 

Voleibalistele de la echipele din judetul Cluj si-au dat intalnire la Cluj-Napoca, in turneul de beach volley de la Sala Sporturilor. Fetele se intrec sambata si duminica pentru primul loc.

 

Turneul a inceput in aceasta dimineata si fetele s-au "daruit" si au oferit un spectacol pe cinste pe "plaja" de la Sala Sporturilor. Fetele au suportat soarele arzator, au transpirat si au facut o demonstratie de volei celor cativa suporteri care s-au strans in tribunele de langa terenul de volei.

 

"Am facut o treaba buna. E primul nostru turneu de beach din ultimii ani care se organizeaza la Cluj. Am aflat si noi de competitie in ultimul moment si am venit", a declarat pentru Stiri de Cluj Ariana Crisan, jucatoare de volei la CSS Turda.

 

In concurs s-au inscris si sportive de la Universitatea, dar si alte jucatoare profesioniste de la echipele din judet. "Sunt sportive profesioniste care s-au inscris si este un turneu bun. Avem si o oferta pentru public si terenul de volei va fi deschis pana in 15 septembrie si poate fi folosit gratuit de clujeni. Trebuie sa vina aia la terasa si sa se inscrie pe o lista pentru a juca pe terenul de volei. Nu vrem sa existe suprapuneri si de aceea am decis sa deschidem o lista", a declarat Rares Muresan, organizatorul turneului.

 

Comentarii Facebook