VIDEO - CFR Cluj umilita de "studentii" de la Sportul! Urmeaza "studentii" clujeni? - VEZI golurile!

 

CFR Cluj a suferit umilinta sezonului in meciul cu "studentii" de la Sportul, pierzand cu un scor de neprezentare, 3-0. Traore si Cadu au fost eliminati si soarta lui Mandorlini la echipa este pe muchie de cutit.

 

Eroul meciului a fost Tibi Balan, care a reusit doua goluri si a adus tristete pe chipul lui Andrea Mandorlini. Sefii din Gruia asteapta acum ca italianul sa isi dea demisia si sa renegocieze suma de 800.000 de euro pe care tehnicianul trebuie sa o primeasca in cazul rezilierii contractului. 

 

Andrea Mandorlini nici macar nu a participat la conferinta de presa de la finalul meciului, toata lumea asteptand demisia acestuia. Exista informatii ca locul italianului ar urma sa fie luat de Nicolo Napoli, care a primit acordul verbal al sefilor din Gruia de a prelua echipa in cazul demisiei lui Mandorlini.

 

Umiliti de "studentii" bucuresteni, "feroviarii" trebuie sa isi imbunatateasca jocul pentru ca in 25 septembrie ii vor intalni pe "studentii" clujeni si, o infrangere, ar insemna pierderea derbiului local. 

Comentarii Facebook