Pițurcă se teme de naționala Estoniei: ”Au o echipă foarte valoroasă”


Selecționerul României a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că are doar o variantă în meciul cu Estonia, victoria. Acesta a spus că ar fi bine ca mulca sa de doi ani și jumătate să se concretizeze cu o calificare la baraj.

"Noi avem acum doar varianta victoriei şi aşa am şi pregătit jocul. Sper să reuşim şi să câştigăm de-o manieră în care să nu avem emoţii. Dacă vor fi şi goluri multe, va fi foarte bine. Asta ar însemna însă să fructificăm măcar 90 la sută din ocaziile pe care le avem, pentru că în meciul cu Andorra am conceretizat doar 70 al sută. Acum însă alta e valoarea Estoniei, să câştigăm noi şi apoi rămâne să vedem ce se întâmplă în Turcia. Sunt emoţii, normal, e şi o presiune formidabilă, indiferent dacă încerci să nu te gândeşti. Până la urmă e o muncă de doi ani şi jumătate şi ar fi bine să se concretizeze cu o calificare la baraj", a declarat Piţurcă, potrivit realitatea.net.

"Estonia este o echipă foarte valoroasă, imprevizibilă, care în campania trecută a ajuns la baraj. În campania asta nu a mai avut acelaşi randament. Cu Olanda era să producă o surpriză şi tratează fiecare meci la fel. Nu sunt îngrijorat, dar sunt preocupat. Sunt emoţii, e o presiune formidabilă. Olanda va juca să câştige meciul. În acelaşi timp, şi turcii pot învinge. La Amsterdam, turcii au făcut un meci foarte bun. Dacă vor câştiga, înseamnă că merită să ocupe locul doi", a mai spus Victor Piţurcă.

România va juca împotriva Estoniei marți, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în ultimul meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pentru a ajunge de calificare, România trebuie să învingă, iar Turcia să nu câştige partida cu Olanda.

Comentarii Facebook