Pițurcă FANTASTIC după victoria cu Ungaria. Ce a declarat antrenorul?

 

Antrenorul Victor Pițurcă a făcut o declarație plină de ”avânt” după victoria cu Ungaria..

 

Victor Piţurcă a dat dovadă de mult fler, mizând pe Ciprian Marica. Jucătorul este fără echipă, dar a înscris un gol și a dat o pasă decisivă.

 

Este cea mai frumoasă seară din aceste preliminarii. Dar la fel de bucuros am fost şi după meciul din Turcia. O victorie mare, care ne deschide un drum uriaş spre meciul de baraj. E victoria băieţilor, au jucat fantastic, şi-au surclasat adversarul. Marica a făcut un meci mare. Un gol fantastic al lui Pintilii. Azi putem spune că am câştigat patru puncte, pentru că am marcat trei goluri Ungariei. Atmosfera a fost formidabilă, în afara acelor scandări de la începutul meciului”, a spus Piţurcă, la gsptv, după meci.

 

Antrenorul susține că marele hop este cel cu Turcia. ”Acum trebuie să pregătesc meciul cu Turcia, va fi extrem de dificil. Vom da totul pentru a câştiga acea dispută. E un meci decisiv: 90-95 la sută suntem la baraj dacă vom câştiga. Cu Turcia va fi infinit mai greu decât cu Ungaria. Au un antrenor excepţional, jucători de clasă. Dar am mai jucat cu ei şi cu Terim. I-am mai învins”, a mai spus Piţurcă.

 

Despre scandalul creat de suporterii Turciei, Pițurcă a spus că: ”Am auzit de incidentele dinaintea meciului. Băutura, drumul lung, asta e. Noi le-am dat însă o lecţie la fotbal, singurul lucru care contează. Acum se vor duce liniştiţi la casele lor”.

 

România - Ungaria 3-0 - REZUMAT VIDEO - Pintilii, Marica și Tănase au reușit golurile

Comentarii Facebook