Marti 7 Februarie

Pițurcă a fost pus la treabă de noul președinte FRF. Vezi ce trebuie să facă selecționerulOdată cu punerea în funcție, noul președinte FRF, Răzvan Burleanu, a început să facă o serie de schimbări.

Noul șef al Federației a declarat, miercuri, la Casa Fotbalului, că a mai avut două întâlniri cu selecţionerul Victor Piţurcă şi prezența acestuia la meciul Astra - Pandurii nu a fost una întâmplătoare.

"Comunicarea cu staful tehnic a continuat, am mai avut două discuţii cu domnul Victor Piţurcă. Nu în mod întâmplător aţi văzut că şi domnul Piţurcă a fost prezent la Astra, ceea ce ne proiectează într-o cu totul altă strategie, amândoi am fost de acord cu ea", a declarat Burleanu, potrivit realitatea.net.

Burleanu a precizat însă că nu i-a impus tehnicianului să urmărească mai multe meciuri din Liga I, însă au stabilit că la echipa națională trebuie să vină cei mai buni jucători din țară.

"Nu i-am sugerat, nu am stabilit să meargă mai mult la meciuri. Împreună am stabilit că este nevoie ca să ajungă cei mai buni jucători la naţională şi să fim cât mai activi în această zonă. Cred că până acum a fost o criză de comunicare în ceea ce îl priveşte pe domnul Piţurcă şi Comitetul Executiv. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla. Am garanţii şi de o parte şi de alta că această comunicare va fi la cel mai înalt nivel, pentru că avem obiective înalte, prezenţa la Campionatul European", a mai spus Burleanu.

Comentarii Facebook