Marti 24 Noiembrie

Declarație ȘOC a lui Gigi Becali: Președintele mă va grația până la PaștePatronul stelist Gigi Becali a declarat, în primul său interviu din închisoare, că președintele Traian Băsescu îl va grația până de Paște. Latifundierul susține că ”așa trebuie să facă un președinte”.

"Domnul preşedinte poate să spună aşa: Omul ăsta a făcut... e acuzat că a furat 600.000. Da, dar a dat înapoi societăţii 30 de milioane. Deci nu are hoţia în sânge, nu e hoţ. Omul ăsta a vrut să premieze o echipă care să joace corect şi să stopeze o corupţie. I s-a confiscat şi un milion şapte sute. Omul ăsta şi-a făcut un an din pedeapsă aproape, a plătit şi tot prejudiciul statului şi atunci de ce să nu dau eu când poporul vrea? Că dacă poporul nu voia, nu putea să facă nici domnia sa. Şi ce mai fac? Fac şi un bine unui om. Am stat cu el la meci, am stat şi la o masă. Îi mulţumesc că a stat atunci şi cu asta basta. Eu aşa cred că trebuie să facă un preşedinte, dacă nu vrea, asta este. Ce să fac?", a declarat Gigi Becali la România TV.

Becali este convins că va fi grațiat de către șeful statului până la Paște, iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, le cere conducătorilor țării să studieze ”legea de executare a pedepsei în regim deschis până la capitolul Recompense”.

"Eu ca să văd familia mea şi fetele mele şi mama mea şi nevasta mea...Dacă eu am trecut prin iadul smereniei şi prin iadul iubirii cum să nu vreau eu acum graţierea? Cer de o sută de ori graţierea. Şi dacă vrea să îmi dea (graţierea n.r.) bine, dacă nu, să le dea Dumnezeu sănătate. Eu sunt sigur că îmi va da (graţierea n.r.) până în Paşte, pentru că dacă nu voia să îmi dea, spunea "Nu-i dau" şi gata. Ce, putea cineva să îl condamne? Eu cred că mi-o va da. Chiar dacă nu îmi dă graţierea, un lucru este obligat să îl facă şi domnia sa şi primul ministru şi ministrul Justiţiei şi Parlamentul României. Îi obligă legea şi îi obligă Dumnezeu, pentru că Dumnezeu le-a permis să fie în funcţii, adică să citească o dată la rugămintea unui om pe care l-au cunoscut şi să citească legea de executare a pedepsei în regim deschis până la capitolul Recompense. Dacă se respectă legea, eu nici nu ar trebui să fiu în puşcărie. A, că se încalcă legea şi dacă legea se încalcă şi nu respectă legea anumiţi oameni să răspundă şi ei pentru încălcarea legii", a mărturisit Gigi Becali.

.

Comentarii Facebook