Patronul Varga nu se uită la bani, în ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj! Ce plănuiește patronul CFR Cluj?


Patronul Varga insistă să-l aducă și pe Dani Coman în conducerea campioanei CFR Cluj, după ce l-a angajat pe Cristi Balaj. Mutarea ar putea să fie făcută în curând.

Dificultățile economice cu care se confruntă CFR nu-l determină pe Ioan Varga, proprietarul clubului, să micșoreze schema de personal. Dimpotrivă, el o extinde încontinuu. A revenit recent în conducere Bogdan Mara, apoi a fost angajat ca președinte Cristian Balaj. 

Și Varga tot nu a uitat de Dani Coman, pe care l-a mai curtat și imediat după plecarea lui Marian Copilu, fostul număr unu din Gruia.

Dani Coman, tot mai aproape de CFR Cluj

„Neluțu” e optimist că de data aceasta va izbuti să-l atragă pe Coman, care a refuzat oferta astă-vară, a preferat să continue la Hermannstadt, în liga a doua. Sibienii sunt implicați în lupta pentru promovare, ei se află acum pe poziția a treia, cu două puncte în spatele lui U Cluj, de pe locul al doilea. 

Primele două promovează direct, următoarele două participă la meciuri de baraj împotriva formațiilor care încheie Liga 1 pe locurile 13-14.

Coman ar urma să fie șeful CFR-ului pe toată latura sportivă, tehnică a activității. Cristi Balaj ar rămâne ca un supervizor al tuturor oamenilor din club. Dani e într-o relație bună cu Varga, deși l-a refuzat o dată, și e prieten cu Bogdan Mara, alături de care a colaborat și la Astra, un club care a retrogradat sub conducerea lor și a intrat în insolvență pentru a evita dispariția.


Comentarii Facebook