Paszkany: Trebuie sa castigam la trei goluri ca sa "invingem si arbitrii" VIDEO


Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat la finalul meciului cu Petrolul Ploiesti ca i-a avertizat pe jucatori ca trebuie sa castige meciurile la scor pentru a "invinge si arbitrii".

"Sunt dezamagit de rezultat. Eu le-am spus jucatorilor, acum cateva zile cand am fost la ei, ca trebuie sa se astepte sa fie cu cel putin 3 goluri mai buni decat adversarii. Astea au fost cuvintele pe care le-am rostit. Poate fi o gluma, dar sunt foarte serios. Le-am spus ca va fi un meci foarte greu si, in alta ordine de idei, m-am si asteptat sa vina un val de arbitraje, hai sa le numim ciudate. Ceea ce am vazut in seara asta si am si revazut fazele, de asta am si coborat mai tarziu, a fost un gol absolut valabil si un 11 metri la fel de clar, care ne-a fost refuzat. Asta e mergem inainte", a declarat Arpad Paszkany.

Patronul CFR Cluj sustine ca il deranjeaza arbitrajele ostile. "Am avut si ghinion la penalty -ul batut de Petrolul, pentru ca daca mingea mergea cu 20 de centimetri mai inspre dreapta sua inspre stanga nu mai era atacantul lor prima oara la minge. Dar asta nu contest. E ok. A fost o decizie pe care arbitrul a luat-o. Oricum penalty -ul pentru hentul lor era mult mai clar decat ceea ce s-a dat impotriva noastra, dar pe mine ma deranjeaza atunci cand o maniera de arbitrat este ostila si se vede foarte clar ca cineva arbitreaza cu doua unitati de masura diferite. In careul lor hentul a fost de doua ori mai vizibil si arbitrul nu are niciun alibi pentru ca arbitrul era si mai bine pozitionat", a mai spus Paszkany.

 

Vezi si...

Iuliu Muresan ataca: Hategan, incompetent! Merita 500 de mii de bete la fund de la DNI - Directia Nationala a Incompetentilor

Scandal dupa CFR Cluj - Petrolul! Ronny catre centralul Hatiegan: "F..k you!"

Comentarii Facebook