Miercuri 24 Aprilie

Paszkany promite trei transferuri GRELE, daca CFR Cluj ajunge în Champions League

 

Arpad Paszkany promite că va aduce la Cluj trei transferuri importante dacă echipa va ajunge în grupele Champions League.

 

Pentru ca acest lucru să se întâmple, CFR Cluj are nevoie de un rezultat bun în meciul cu FC Basel din această seară. ”Nu există înfrângeri frumoase. Important e să ne calificăm oricum am juca”, a spus Aprad Paszkany.

 

Acum vom avea alţi jucători pe teren. Biletele s-au vândut încă de luni şi aşa este frumos fotbalul. Să simţi publicul alături de tine când joci acasă. Mereu am fost încurajaţi când jucăm acasă.

 

Am câştigat prima repriză... conducem cu 2-1 la pauză, metaforic vorbind. Va fi o partidă extrem de dificilă. Întâlnim un adversar care nu are nimic de pierdut. Au un singur ţel: să câştige şi să o facă la două goluri diferenţă.

 

Eu vreau să văd un CFR Cluj care se califică în grupele Ligii Campionilor. Rezultatul primează în acest moment. Nu există înfrângeri frumoase. Există victorii urâte, dar şi acelea sunt dulci. Nu contează cum jucăm, dacă ne calificăm. În mare măsură va fi un meci de şah.

 

Avem două, trei transferuri pregătite, dar acestea depind în mare măsură de calificarea în grupele Ligii Campionilor. E vorba de jucători pe care îi vom aduce în coproprietate. Sunt cluburi interesate de aceste transferuri, însă doar dacă vom juca în Liga Campionilor”, a precizat Arpad Paszkany la gsptv.

 

E un meci pentru România, nu pentru Cluj sau CFR! Putem aduce echipe mari în ţară şi toţi iubitorii fotbalului s-ar bucura”, a spus și Ioan Andone, antrenor CFR.

Comentarii Facebook