Paszkany loveşte sub centură gruparea "şepcilor roşii". Vrea să preia contractul lui "U" pentru "Cluj Arena"


Paszkany vrea să preia contractul cu stadionul "Cluj Arena" al echipei "U" Cluj, după ce aceştia au acumulat datorii de peste 120.000 de euro.

"U" Cluj are datorii de peste 120.000 de euro faţă de firma care administrează stadionul "Cluj Arena". Banii reprezintă chiria şi utilităţile la stadion.

"Cluj Arena" a costat aproximativ 45 de milioane de euro şi reprezintă cea mai modernă şi bine cotată arenă din provincie, doar că, la numai un an de când a fost dată în folosinţă, ar putea intra în faliment. Clubul de fotbal Universitatea Cluj, principalul chiriaş, are datorii la societatea care administrează stadionul, de 550.000 de lei (122.000 de euro).

"Nu sunt bani nici măcar să aprindă instalaţia de nocturnă pentru unul sau două antrenamente", sustin apropiaţii grupării, conform Realitatea.

Câţiva consilieri locali vad o posibilă salvare în persoana lui Arpad Paszkany, după ce administratorii "Cluj Arena", văd posibilitatea punerii lacătului pe porţile stadionului după ce au început să fie somaţi de către furnizorii de utilităţi. Finanţatorul CFR doreşte ca echipa sa să joace derby-urile din Liga I şi din cupele europene, pe "Cluj Arena", iar stadionul din Gruia să rămână gazda meciurilor lipsite de miză.



Comentarii Facebook