Paszkany e noul Gigi Becali: Nenorocitul de Balaj a arbitrat împotriva noastră. Nu e prima dată

 

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, calcă pe urmele lui Gigi Becali și îi imită limbajul și stilul, fiind vehement împotriva arbitrului Balaj, cel care a condus partida Pandurii - CFR Cluj, scor 2-1.

 

Paszkany a intervenit în emisiunea de la GSP TV și l-a desființat pe Balaj.

 

În ceea ce privește datoriile firmelor lui Cristi Balaj și ale familiei lui, acestea sunt publice. Nu trebuie să angajezi nici detectivi, nici specialiști ca să le găsești. Trebuie doar să te uiți pe site-ul Ministerului de Finanțe. Lista datornicilor este publică tocmai ca să te poți feri de escroci. E o informație publică. În ceea ce privește viața lui privată, este la fel de publică, pentru că prietenii știu să calculeze cât este prețul unui ceas, cât costă anumite haine și serviete, cât costă mașina, cât costă vacanța. Dacă nu ai venituri ascunse, iar veniturile oficiale nu acoperă aceste cheltuieli, se pune un mare semn de întrebare. Înseamnă că faci bani din altă parte. Știți care e problema lui, că are firme trecute pe numele lui taică-su, care au datorii la fel de mari. Deci, bani de la părinți nu ”pușcă”. Atâta v-am spus, cât pot proba. Am lista datoriilor lui și ale lui taică-su. Dacă veniturile lui oficiale nu acoperă cheltuielile la vedere, ai o problemă, zic eu, în orice țară normală”, a spus Paszkany la GSP TV.

 

M-a supărat rău de tot Balaj, pentru că ceea ce a făcut el în partida respectivă este în afara noțiunii de sport, noțiunii de arbitraj. Pe Cristi Balaj nu-l las, pentru că asemenea personaje nu au ce căuta în fotbal. M-a deranjat maniera lui, care a fost execuție în public. Asta m-a deranjat cel mai tare. Au fost mulți arbitri care au greșit capital împotriva noastră, dar n-am zis nimic dacă n-am simțit că e vorba de ceva absolut tendențios din minutul 1. Iar nenorocitul ăsta a mai făcut faza asta, nu e prima oară”, a mai adăugat finanțatorul campioanei. cu referire la meciul Pandurii - CFR Cluj.

 

A executat un ordin, dacă altă persoană, domnu' ”Brichetă” Deaconu, îi ia apărarea. Este o problemă, dacă șeful tău îți acoperă găinăriile. Înseamnă că ordinul vine de la el. E doar o presupunere, dar eu nu văd niciun motiv pentru care șeful să-l scoată din știți foarte bine ce pe unul care în văzul tuturor face ce a făcut”, a mai spus Paszkany.

 

N-a existat nicio echipă din Liga I în ultimele șapte ediții de campionat împotriva căreia în primele nouă etape să se fi dictat atâtea decizii incorecte câte am suferit noi până acum, anul acesta”, a încheiat omul de afaceri.

Comentarii Facebook