Otelul Galati si Steaua ar putea juca pe stadionul CFR Cluj in Cupele Europene! Vezi ce spun "feroviarii" VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca, daca gazonul de pe National Arena nu va fi practicabil, pe stadionul din Gruia ar putea juca maxim doua echipe: Steaua si Otelul.

Despre meciul Rapidului, care evolueaza in Europa League, Mureasan a spus ca nu poate fi gazduit pentru ca gazonul de pe stadionul din Gruia ar fi pus in pericol.

"Noi am dat un aviz lui Medias, care nu mai joaca, si am dat Stelei, care este valabil. Poate inca o echipa am putea sa primim, maxim. Pentru ca gazonul de iarba nu e sintetic si nu rezista la mai mult. Este foarte greu sa joace trei echipe pe un gazon de iarba", a declarat Iuliu Muresan. 

Cu toate acestea, pana acum nicio echipa nu e cerut CFR Cluj permisiunea de a juca pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu". "Nu ne-a cerut nimeni sa joace la Cluj. Poate ca vor juca la Bucuresti, pe National Arena, si vor aduce rapid gazon, dar noi nu putem primi 3 echipe, maxim 2. Nici pe National Arena, daca cineva le aproba la 3-4 sa joace acolo nu stie despre ce este vorba. O sa aiba o surpriza ca vor ramane fara iarba. La Steaua le-am dat aviz si ar mai putea veni inca o echipa, cel mai probabil Otelul Galati", a mai spus Muresan.

 

Problemele au aparut dupa ce gazonul de pe National Arena, stadionul de 60 de milioane de euro din Bucuresti, a cedat in timpul meciului Romania - Franta si trebuie inlocuit.

 

Vezi si...

National Arena, camp de cartofi, scrie presa franceza

Comentarii Facebook