Otelul Galati - CFR Cluj: un meci nebun cu doua goluri si trei eliminati! - REZUMAT VIDEO


Otelul Galati si CFR Cluj a fost un meci nebun interzis cardiacilor. S-a terminat 1-1, asa cum ar fi trebuit, pentru ca ambele echipe au avut ocazii cat pentru un campionat.

 

Lovitura de start a meciului a fost data de Lucian Bute, dar a fost ovationat de tot stadionul.

 

Meciul a inceput cu Otelul Galati in ofensiva, dar clujenii au reusi sa revina in joc si au avut cateva ocazii.

Nebunia s-a declansat din minutul 30, cand arbitrul a dictat fault la portar la o actiunea a lui Traore. Reluarea a demonstrat ca nu a fost vorba despre niciun fault.

Cateva minute mai tarziu, portarul Grahovac nu retine o centrare, iar Culio trimite pe poarta, dar Sergiu Costin scoate de pe linia portii si Bastos reia pe poarta, dar fara a inscrie.

Tensiunea se simte in joc, o data cu debutul reprizei secunde si, in minutul 54, Sergiu Costin si Traore primesc cate un cartonas galben dupa o contra.

Primul gol a fost inscris in minutul 58, Iorga a inscris un EUROGOL din coltul careului, cu un sut bomba.

In minutul 64, Traore a continuat seria ratarilor, care deja l-au facut faimos, si a trimis cu capul in bara dupa o centrare de pe partea dreapta.

Ivorianul a cedat nervos si l-a impins in minutul 69 pe Perendjia, care a cazut teatral si l-a impresionat pe central.

Lucrurile s-au echilibrat in minutul 74, cand Giurgiu a fost si el eliminat. "Feroviarii" au pornit in atac si Bjelanovic a ratat o mare ocazie, dupa o centrare a lui Culio.

Proaspat introdus in teren, Veloso i-a lasat pe clujeni in 9 oameni in minutul 85, cand a fost eliminat pentru un fault dur la Antal.

CFR Cluj a dovedit, insa, ca este echipa campioana si a egalat in ultimul minut regulamentar de joc, prin Peralta.

Comentarii Facebook