Olaroriu, injurat de Pop Teodor Puscas: E un militian prost! Becali: "Un vagabond!" VEZI scena VIDEO

 

Cosmin Olaroiu ar fi fost injurat de chestorul in rezerva Pop Teodor Puscas, patronul firmei PP Protect, care asigura paza la stadionul CFR Cluj. Tehnicianul si Gigi Becali au luat foc.

 

Scena s-a petrecut la finalul meciului, cand Olaroiu se indrepta spre autocarul echipei, pentru a-si lua fiul, dar a fost blocat de oamenii de paza in frunte cu chestorul Pop Teodor Puscas, fostul sef al IPJ Cluj. "M-a injurat!", a tipat Olaroiu, care a mai spus despre Puscas ca e "Un militian prost. De asta nu evolueaza nimic pentru ca suntem condusi de prosti".

 

Dupa cateva secunde, Olaroiu s-a intors in mijlocul agentilor de paza pentru a-l infrunta pe Pop Teodor Puscas, care i-a transmis: "N-ai nevoie de asta!".

 

In conflict a intervenit si Gigi Becali, care i-a intrebat ironic pe agentii lui Pop Teodor Puscas: "Vreti sa ne bateti, sau ce vreti?".

 

Oficialii clubului de fotbal CFR Cluj au fost depasiti de amploarea conflictului si s-au balbait intr-un mod nepermis. Tot scandalul s-a produs sub privirile presei, iar conducerea CFR tot ce s-a gandit sa faca a fost sa dea presa afara din holul in care se afla Gigi Becali si agentii de paza.

 

Valeriu Argaseala si Gigi Becali i-au explicat unui oficial al CFR Cluj ca Cosmin Olaroiu ar fi vrut sa mearga la autocar, in zona portii de acces auto, unde il astepta fiul lui. "A vrut sa il ia pe fiul sau, dar cei de la paza nu l-au lasat. De ce incita? E un vagabond, domnule!", a mai subliniat Becali.

 

Citeste si...

Incident la meciul CFR Cluj-Steaua. Becali si Olaroiu, blocati si injurati de agentii firmei de paza - VIDEO

 

Comentarii Facebook