Ogăraru, NOUL antrenor al U Cluj! Alfons Groenendijk este noul director tehnic al U Cluj

 

George Ogăraru a semnat contractul cu U Cluj și preia echipa ca antrenor. De asemenea, Alfons Groenendijk este noul director tehnic al U Cluj.

 

Avem plăcerea să vă anunţăm că banca tehnică va fi condusă, începând de azi, de George Ogăraru, din poziţia de antrenor principal, şi de Alfons Groenendijk, în calitate de director tehnic. Ogăraru va fi la prima sa experienţă în calitate de „principal”, după ce s-a şcolit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume. Omul cu 11 selecţii în echipa naţională, 44 de jocuri pentru Ajax, şi alte 200 în Liga I, va debuta la amicalul cu Şahtior Doneţk de duminică, de pe Cluj Arena (17:30).

 

În funcţia de director tehnic va fi instalat Alfons Groenendijk, ex-antrenor la Jong Ajax, şi care le-a mai pregătit în carieră pe Willem Tilburg şi Den Bosch, ambele echipe din prima ligă batavă. Olandezul în vârstă de 50 de ani a evoluat de-a lungul carierei de jucător pentru echipe precum Ajax Amsterdam, Manchester City, Sparta Roterdam sau FC Utrecht, de la ultima retrăgându-se din activitate în anul 2001”, precizează oficialii U Cluj.

 

Fanii echipei sunt invitați la antrenamentele de vineri şi sâmbătă ale U Cluj pentru a-i vedea la treabă pe George Ogăraru şi  Alfons Groenendijk.

Comentarii Facebook