Nuno Claro în RĂZBOI cu CFR: Nu renunţ la contract pentru că vrea Paszkany

 

Portarul CFR Cluj, Nuno Claro, este în plin război cu gruparea Arpad Paszkany, pe care îl acuză că vrea să îl dea afară din echipă fără să îi plătească datoriile. 

 

Lui Nuno Claro i-a fost reziliat contractul de chirie a locuinței și nici nu mai are o parcare rezervată șa stadionul CFR.  

 

Credem că aceste acuzaţii sunt o tentativă nouă de intimidare a sportivului. Sperăm că domnii (de la CFR Cluj) să aibă probe pentru afirmaţiile făcute fiindcă altfel se expun răspunderii juridice pentru prejudicii de imagine aduse unui sportiv”, a declarat sportivul prin intermediul avocatului Radu Nemeş, conform ovidiuciutescu.wordpress.com.

 

Fostul portar al campioanei acuză clubul că vrea să îl intimideze. ”Asta este doar strategia lor ca eu să-mi reziliez contractul fără ca ei să-şi plătească datoriile faţă de mine. Nu am fost singurul asupra căruia au fost făcute presiuni de acest tip, nici ultimul. Ceilalţi jucători au plecat acceptându-le condiţiile, dar, până în momentul de faţă, sunt singurul care şi-a cerut drepturile şi a încercat să le ţină piept. Eu îmi respect zilnic partea mea de contract, iar tot ceea ce vreau este ca şi ei să şi-o respecte pe a lor”, a spus avocatul lui Nuno Claro.

 

Jucătorul și CFR Cluj sunt în litigiu. “Declaraţiile făcute în presă de reprezentaţii clubului, cum că jucătorul nu face parte din lot, contrazic documentele pe care şi-au întemeiat apărarea în faţa Comisiei, unde afirmă că jucătorul în cauză este un membru marcant al echipei, care este apreciat şi care face parte din lotul CFR. Când spun adevărul?. Refuzurile repetate ale clubului de a discuta pentru stingerea acestor neînţelegeri juridice cu Nuno Claro, precum şi ieşirile mediatice ale reprezentanţilor CFR, ne fac să dăm dreptate presei şi să presupunem că reprezentanţii încearcă să distragă atenţia de la alte probleme pe care le au la club, în vestiarul echipei. Exercitând asupra jucătorului şi presiuni mediatice, pe lângă cele pe care le fac în mod curent, prin nerespectarea clauzelor contractuale, CFR-ul încearcă să transforme jucătorul Nuno Claro într-un ţap ispăşitor al unor eventuale eşecuri, încă neaparute”, a ma adăugat Nemeş.

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că: ”I-am propus să plece de la noi. Nu vrem să continuăm înţelegerea cu el pentru că nu mai este de nivelul pretenţiilor noastre. În plus, în spate, poartă povara unor lucruri despre care este mai bine să nu vorbesc”, a justificat preşedintele Iuliu Mureşan poziţia clubului, într-o declaraţie la un post de televiziune. Mai mult, patronul Arpad Paszkany l-a acuzat direct de “legături cu lumea interlopă a Clujului”.

 

Comentarii Facebook