„NU ACCEPTĂM, ne asumăm orice repercusiune!” Peluza Șepcile Roșii se opune vehement variantei ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena


Peluza Șepcile Roșii se opune vehement variantei ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena meciul cu Petrolul. Pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” trebuie făcute lucrări de înlocuire a gazonului, astfel că echipa campioană trebuie să găsească un alt stadion. CFR Cluj vrea să închirieze Cluj Arena când „U” va juca în deplasare, la Botoșani.

Fanii Universității și-au exprimat în mai multe rânduri opinia cu privire la închirierea arenei către formația antrenată de Dan Petrescu. De data aceasta, publicând pe pagina de Facebook a Peluzei și un comunicat. 

Un meci pe stadionul Dr. Mircea Luca, în care CFR ar ave statut de gazdă, nu va fi acceptat de Peluza Șepcile Roșii. U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru, pentru ca acest stadion să existe, casa noastră. Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că NU ACCEPTĂM și ne asumăm orice repercusiune!”, se arată în comunicatul publicat de Peluza „Șepcile Roșii”.

CFR Cluj încă nu a primit niciun răspuns din partea Consiliului Județean Cluj, conform GSP. Dacă acesta va fi negativ, atunci campionii vor putea juca la Mediaș sau Sf. Gheorghe.

com.jpeg

”Chiriași cu pretenții de proprietari…” - Suporterii CFR Cluj nici nu vor ca echipa lor să joace pe Cluj Arena

Comentarii Facebook