Miercuri 7 Decembrie

Vedeta așteptată de „U” Cluj a fugit din hotelul în care era cazat! Olandezul a plecat înainte să facă primul antrenament


Eugen Neagoe a fost la un pas să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor în aceste zile, însă jucătorul a dat bir cu fugiții. Fundaşul central olandez, Timo Letschert (29 de ani), era așteptat la antrenamentele Universității, însă a fugit din oraș după ce își dăduse acordul să îmbrace tricoul „studenților”.

În urma vizitei medicale reieșise că fotbalistul are ceva probleme la genunchi, acesta urma să semneze cu „U” zilele viitoare. Cu toate acestea, fotbalistul a decis să părăsească orașul fără vreun avertisment în prealabil.

El şi-a dat acordul să joace la U, a şi semnat cu Universitatea. A făcut vizita, iar pe imagini i s-a văzut ceva la genunchi. Apoi recomandarea a fost să facă o rezonanţă magnetică. Nu ştie nimeni ce-a fost în capul lui, dar a plecat, pur şi simplu, din hotel şi dus a fost. A dat un mesaj că pleacă în Germania”, a dezvăluit o persoană din anturajul clubului pentru actualdecluj.ro.

Timo Letschert a strâns peste 140 de meciuri în campionatele Ţărilor de Jos, Italiei sau Germaniei și a îmbrăcat tricourile unor formații precum FC Utrecht, Sassuolo, Hamburg sau AZ Alkmaar. Fundașul central are și două convocări la prima reprezentativă a Țărilor de Jos, însă n-a apucat să debuteze.

Comentarii Facebook