Novak Djokovic ar putea fi părăsit și de sponsori, după expulzarea din Australia


Novak Djokovic ar putea avea probleme serioase după ce a fost expulzat din Australia pentru că nu era vaccinat și pentru că ar fi mințit în privința faptului că a făcut COVID-19, în luna decembrie. 

Sârbul ar putea avea probleme și la Roland Garros, unde se cere de asemenea certificat verde de vaccinare. 

Pentru că scandalul din Australia a fost urmărit pe toate continentele, sponsorii numărului unu mondial sunt în alertă. Marca franceză de echipament sportiv Lacoste, sponsorul tehnic al lui Novak Djokovici, a anunţat va analiza evenimentele din Australia, informează CNN. ”Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele care i-au însoţit prezenţa în Australia. Le dorim tuturor un turneu excelent şi mulţumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori”, a precizat brandul francez de îmbrăcăminte, într-un comunicat.

Ceilalți sponsori: constructorul francez de automobile Peugeot, producătorul elveţian de ceasuri Hublot şi firma japoneză de echipament sportiv Asics, nu au comentat încă, așteptând că vadă ce valuri va face povestea. 

Potrivit Forbes, Novak Djokovic are acorduri de sponsorizare în valoare de 30 de milioane de dolari pe an şi a fost al 46-lea cel mai bine plătit sportiv din lume în 2021.

Comentarii Facebook