Norvegienii i-au atacat pe copiii de la meciul cu România


Supărați că au ratat calificarea la Euro 2020, norvegienii i-au atacat pe copiii din tribune. 

Potrivit Digi Sport, cei de la Dagsavisen, nu au remarcat entuziasmul tinerilor suporteri și au scris cu totul altceva.

Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la Bucureşti! Ar trebui să fie tribune goale şi linişte completă. În schimb, Norvegia a fost surprinsă de o atmosferă haotică deja din timpul încălzirii. Puştii şi fetele care au umplut stadionul au acaparat tot sunetul din scaunele lor. Chiar înainte ca echipele să se încălzească şi ca iarba să fie udată, nivelul de zgomot era la fel de mare ca în timpul unei faze dramatice dintr-un meci captivant”.

Lars Lagerback poate să uite de ideea unei comunicări uşoare cu jucătorii săi în meciul din calificări împotriva României. A spus şi el că e un avantaj pentru ei (n.r. - România), decât să joace cu tribunele goale”, au scris jurnaliștii din Norvegia.

Secundul norvegienilor, Joar Hansen, a atacat copiii și UEFA. ”E o glumă a UEFA! Nu înţeleg cum e posibil să laşi atât de mulţi spectatori, şi adulţi, şi copii, la un meci la care trebuia să dai o pedeapsă. Copiii au fost instruiţi să facă zgomot cât mai mult. Li se transmitea de la megafoane ce să scandeze. Totul a devenit o parodie”.

Au pus copii şi adulţi în tribune. E o sancţiune zero! E o mare glumă. E uimitor că au putut face aşa ceva, că li s-a permis. Asta nu e o pedeapsă. Nu ajută combaterii rasismului. E o bătaie de joc la adresa a ceea ce se întâmplă tot timpul în fotbal. Singurul lucru care ar ajuta, ar fi să suspenzi echipele ţărilor care fac aşa ceva. Să nu le laşi să joace meciuri câţiva ani”.

Comentarii Facebook