Noi imagini VIDEO arată cum i-au provocat MIȘELEȘTE suporterii Stelei pe suporterii U Cluj, în Piața Muzeului


Știri de Cluj a primit o filmare care contrazice comunicatul de presă al Jandarmeiei Cluj, care preciza că înainte de meciul U Cluj - Steaua, din 7 aprilie, numai ȘAPTE suporteri din București s-au dus în Piața Muzeului pentru a-i provoca pe cei de la U Cluj. 

Pe fondul provocărilor, în Piața Muzeului a izbucnit o altercație de proporții. Suporterii Universității stăteau pașnic la bere în Piața Muzeului, iar "suporterii oaspeți" au scăpat de supravegherea jandarmeriei. Nu erau 7, erau minim 30 și au venit în Piața Muzeului la bătaie. 

Ce au comunicat cei de la Jandarmeria Cluj la 24 de ore după incidente

În jurul orei 17:45, un grup de 7 suporteri steliști s-a deplasat în zona Piața Muzeului, la terasele unde erau suporterii clujeni și-au intrat în contact cu aceștia având loc violențe fizice. Jandarmii aflați în zonă au intervenit pentru a opri conflictul, reușindu-se în scurt timp izolarea celor două grupuri. 

Un suporter clujean a fost reținut, iar pe timpul cât era condus către autospeciala Jandarmeriei, doi suporteri steliști au intenționat să îi lovească pe cei doi jandarmi care îl însoțeau și pe suporterul advers. Jandarmii au ripostat, unul dintre suporterii agresori fiind imobilizat și el”, preciza conducerea Jandarmeriei Cluj.

Suporterii U Cluj au pus mâna pe imagini care arată că Jandarmeria Cluj minte

Vouă ăștia vi se par 7?! Fără efort distingi minim 20 de indivizi, în fața celui care filmează. Fără să consideri cât se poate de întemeiat că este posibil să fie la mijlocul grupului, cel care filmează și în total ăia să fi fost lejer peste 30

Iată o simplă mostră despre cât de adevărate sunt comunicările jandarmeriei. 

Steliștii care atacă sunt întâmpinați de 3 jandarmi cărora numai florile le lipsesc.

Iar suporterii Universității sunt gazați și provocați în prealabil de o armată agresivă. Și tot ”suporterii gazde" sunt agresivi”, ne-a explicat un suporter clujean, nemulțmit că galeria U Cluj a fost cea acuzată.

După bătaia din Piața Muzeului au fost aplicate amenzi 

Până în momentul de față s-au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.800 lei, astfel: 

-16 sancțiuni la la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoarea de 6.200 lei și 2 avertismente scrise;

 - 2 sancțiuni la Legea 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, în valoare de 2.500 lei”, mai precizează Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

VIDEO - Bătaie ca în filme între fanii U Cluj și Steaua București, în centrul Clujului - EXCLUSIV

Comentarii Facebook