Remiză pentru „U” la Mediaș, sibienii rămân pe locul doi. Lincar: „Pierdeam repede mingi, n-am înțeles de unde atâta nervozitate”


Echipa „șepcilor roșii” n-a mai reușit să plece cu toate cele 3 puncte de la Mediaș după duelul cu sibienii. Hermannstadt și „U” Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2. Tehnicianul Universității consideră că băieții au evoluat mai bine decât în meciul cu Steaua, însă au fost foarte nervoși, lucru aparent neînțeles pentru Lincar. 

Erik Lincar mizează pe rezultate pozitive în următoarele meciuri de pe teren propriu

În aceste patru etape, sunt mulțumit că am jucat trei meciuri în deplasare și n-am pierdut. Astăzi cred că am făcut un joc de posesie mai bun decât în meciul cu Steaua, dar nu prea ne-am creat ocazii. Sunt adeptul rezultatelor și al punctelor obținute. Am fost nervoși, pierdeam repede mingi, n-am înțeles de unde atâta nervozitate. Contează mult sprijinul fanilor, mai ales că urmează trei meciuri acasă. Sper să vină în număr cât mai mare la stadion, împreună cred că vom promova", a declarat Erik Lincar la finalul partidei, scrie digisport.ro. 

Partida disputată la Mediaş a fost una de uzură, cu trei ocazii foarte mari, două în contul sibienilor şi una în dreptul clujenilor. Ambele echipe rămân neînvinse în play-off, pe locurile doi și trei. Hermannstadt păstrează avansul de un punct.

Comentarii Facebook