Nemții au negociat 4 ore cumpărarea U Cluj. Walter vrea să ”jefuiască” echipa înainte să o vândă?

 

Investitorii nemți de la DK Sportler au negociat cu Florian Walter și Ioan Mărginean timp de 4 ore, de la 16.30 și până la 20.30, preluarea echipei. Decizia finală a fost amânată pe miercuri, la ora 12.00.

 

Negocierile nu s-au purtat pe marginea banilor, la mijloc fiind soarta unor juniori ai U Cluj. ”Povestea banilor nici nu a fost abordată. S-a menționat suma și toți au fost de acord cu ea. Este vorba de 450.000 de euro. Probleme sunt, între altele, cu drepturile unor juniori ai U Cluj. Florian Walter vrea să ia 6 juniori de la echipă, ceea ce ar fi o problemă. Mai sunt și alte puncte, care nu sunt pe placul investitorilor nemți”, a declarat pentru Știri de Cluj unul dintre cei care a participat la negocieri.

 

Investitorii de la DK Sportler nu au bătut în retragere, a mai ținut să precizeze sursa noastră. ”Ei sunt la fel de dispuși să cumpere și să plătească datoriile de 3 milioane de euro. Trebuie ca toată lumea să înțeleagă că este o afacere și nu pot investi fără o certitudine. Nu pot să vă spun care au fost și celelalte condiții ale lui Walter, dar nu s-a discutat despre bani cum că ar fi fost cerută o sumă mai mare sau că nemții au oferit mai puțin. Totul se duce pe alte planuri”, a mai spus sursa citată.

 

Investitorii de la DK Sportler vor fi anunțați miercuri, la ora 12.00, dacă oferta lor a fost acceptată sau Walter merge pe mâna altor cumpărători.

 

Citește AICI ce a declarat Ioan Mărginean.

Comentarii Facebook